Actualitat

Estrenem nova pàgina web

Aquest final d'estiu de 2022 estrenem nova pàgina web, que substitueix la que estava en funcionament des de l'any 2006. Amb un disseny totalment renovat, una estructura molt intuïtiva i amb més informació que l'anterior, es pretén donar una imatge més moderna i actualitzada de la nostra entitat.

Conegueu tot el que fa referència a la Fundació Vilademany: els nostres principis, objectius, trajectòria i com estem organitzats. També amb la voluntat de complir amb els criteris de transparència de la normativa vigent, s'ha incorporat tota la informació de caire fiscal de l'entitat: els estatus que ens regenten, les memòries anuals, la presentació de comptes i tota aquella documentació que pugui ser del vostre interès i que demostren la voluntat de transparència màxima en tant que som una entitat de caire social i sense ànim lucratiu. 

Consulteu els nostres serveis assistencials de residència assistida, habitatges tutelats, centre de dia, pisos socials i menjador.

Al nou apartat d'actualitat anirem publicant les notícies més destacades de la Fundació i des d'aquest moment estarem presents, a part de Facebook que ja estava en funcionament, a Instagram, Twitter i YouTube.

Si us interessa treballar amb nosaltres o col·laborar d'alguna manera també podreu contactar amb nosaltres a través de la web.

Esperem que pugueu visitar a fons la nostra pàgina i conèixer-nos una mica millor.

 


Tornar endarrere